Så monterar slutrör hängare på en 1967 GTX

Många av dem som återställer klassiska bilar uppmärksamma de stora detaljer, såsom motor, fjädring och lack. Även om detta är viktigt för den totala "fullständighet" av en klassisk bil restaurering projektet, är djävulen verkligen i detaljerna. Lite saker som korrekt badging, inredning sits sömmar och ordentliga behandlingar krom all materia så mycket som motorns prestanda. För 1967 Plymouth GTX, se till att du ordentligt montera slutrör galgar kommer att ge din ride som eftertraktade utseende fullständighet. Saker du behöver Review, komplett standard Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

bort befintliga byglar slutrör från avgassystemet. Lokalisera hållaren för hängare monterad på ramen järnväg av GTX, och lossa de två skruvarna som håller avgasröret till hangaren. Upprepa för den andra sidan av avgassystemet.
2

Lossa bulten som håller slutrör hängare på ramen järnväg, och ta bort hela enheten. Upprepa för den andra sidan av avgassystemet.
3

Rengör områdena på ramen järnväg utryms av de gamla hängare slutrör församlingar med fettlösande vätska, och torka torrt med en ren trasa.
4

Placera den nya slutrör hänganordning på ramen skenan av GTX, med fästet för avgasröret i jämnhöjd med fordonets sida. Fäst konsolen på plats med en 1/2-tums eller 5/8-tums bult, medföljer nya galgar slutrör. Placera avgasröret i halv-konsolen fäst hänganordningen. Placera den andra halvan av konsolen under avgasröret och montera den på hänganordningen, dra den helt.
5

Upprepa ovanstående steg för att montera slutrör hanger på det andra röret av GTX avgassystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87064.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.