Hur man installerar en baklucka för en 5th Wheel

Komma ihåg att släppa ner en pickup s bakluckan medan bogsering och un-spände från en vändskiva är ett viktigt steg i att undvika stora skador på ett dragfordon. Dock eliminerar installation av en baklucka särskilt utformade för fordon bogsering vändskivor att oroa dig för allt skrapa tungan av ett femte hjul längst upp i din baklucka. Vändskiva-specifika bakluckor är vanligen tillverkade av högvärdigt aluminium barer och har en utskärning i mitten för att möjliggöra enkel vändskiva spände utan att någonsin flytta bakluckan. Installationen är relativt enkel och kan fyllas med en uppsättning grundläggande handverktyg. Saker du behöver
Vändskiva Socket bakluckan
ställa
Ratchet
Spacer skivor
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan stock pickup 1 /4 av vägen. Skjut de kvarhållande kablar, som ligger på vardera sidan av bakluckan, framåt tills de hakas av från stiften på pickup sängen. Lean bakluckan till höger tills hållaren peg är i linje med sitt spår och försiktigt in den högra sidan av bakluckan bort av pinnen. Upprepa processen med den vänstra sidan för att helt ta bort bakluckan från pickup.
2

Unbolt kvarhållande kablarna från lager bakluckan. Förvara bort bakluckan på en säker plats där den inte kommer att repas eller bucklig medan off av pickup.
3

Installera lager behålla kablarna om att ersätta vändskiva bakluckan med fabriken muttrarna och bultar.
4

Arbeta med en partner för att skjuta det femte hjulet bakluckan på bakluckan pinnar att fabriken bakluckan togs bort från. Skjut en sida av bakluckan i taget. Om bakluckan inte är centrerad mellan pickup säng skenor, installera små neopren skivor eller andra distanser bakluckan på bakluckan pinnar för att kompensera för eventuella sidledes rörelse i bakluckan.
5

Anslut hållaren kablarna till monteringsposter på varje sida av bakluckan. Stäng bakluckan för att kontrollera passformen på produkten och se till att spärrarna på båda sidor av bedrails har anlitat för att hålla bakluckan i "upp"-läge.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86870.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.