Korrekta sättet att installera Dynamat

Dynamat är ett ljuddämpande material som kan appliceras till det inre av fordon för att skära ner på väg och avgasljudet. Dynamat ger ett par fördelar inklusive en tystare kabin och bättre stereoljud, eftersom det minskar yttre buller och stoppar bas vibrationer. Installera Dynamat är en enkel process som kräver avlägsnande av olika inre delar. Saker du behöver
Dynamat
Soft pry Tool Review Trim-borttagningsverktyg
Omfattande uppsättning handverktyg inklusive uttag Ratchet och förlängningar
Visa fler instruktioner

1

Bestäm vilka delar av bilen du tänker isolera med Dynamat. Du kan göra stammen, de inre dörrpaneler och interiören våningen. Medan golvet är en intensiv process som kommer att kräva avlägsnande av hela inre, bålen och dörrpaneler kan göras med minimal delar borttagning. Var säker på att dina fönster är upp innan du tar bort luckan huden så att glaset inte hindrar tillträde till de inre delarna av dörren.
2

Använda en mjuk pry verktyg och skruvmejslar, ta bort dörrpanelerna på din bil. Koppla den elektriska fönster kontakten innan du drar dörren huden för långt. De flesta dörrpaneler hålls med dragfjädrar, som dras ut med en dörr borttagningsverktyg, eller klipp som kräver att du Dra luckan upp, sedan iväg. Det blir också en skruv eller två, vanligen genom dörren spärren.
3

Orient de Dynamat arken till metallen dörren. Dynamat levereras i ark med en självhäftande klibbig sida och en silvrig metallisk sida. Skär Dynamat till formen hos det inre dörrpanelen, sedan skal plasten bort den självhäftande sida. Placera klippa bit upp mot dörrpanelen och tryck fast den på plats. Om du använder flera stycken, se till att överlappa dem så det finns ingen klyfta mellan lakan.
4

Klipp ytterligare bitar av Dynamat att placera runt dörren högtalaren öppning, och sedan nå in i dörren för att placera en fyrkantig bit på den yttre metall dörrens insida, bakom högtalaren magneten. När klar, installerar dörrpanelerna, och se till att återansluta de elektriska kontakterna.
5

Öppna bakluckan och ta bort stammen mattan. Om din bil har ett reservdäck i bagageutrymmet, ta bort reservdäcket också. Lägg ner Dynamat på den bakre metallytan av bålen, peeing limmet utanför klibbig sida. Tryck bestämt för att låta den att binda till metallytan. När de är färdiga, installera mattan och ersätta reservhjulet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87267.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.