Installationsinstruktioner för en Snugtop Lid

En Snugtop lock är en lastbil säng insynsskydd som används för att väderbeständigt sängen. Du kan installera ett lock hemma med rätt verktyg och material. De är knutna till sängens av en lastbil och helt täcka sängen. Väderbeständig bädd tejp används för att göra en tätning mellan sängens och Snugtop rails lock. Locket använder stötar på varje sida för att öppna locket. Snugtop lock installation är ett två personers arbete. Saker du behöver
Spritservetter
1 ½-tums säng tejp
4 C-klämmor med 9/16-inch bolt
Ratchet
9/16-inch spärr bitars

Visa fler instruktioner
1

Torka sängens med en spritkompress. Alkoholen kommer att rengöra ytan av skenorna för bättre vidhäftning. Torka rälsen i Snugtop lock med en spritkompress.
2

Applicera 1 1/2-tums säng band till de fyra sidorna av sängen skenor och skenorna i Snugtop locket. Ta bort den vita papperet från den exponerade sidan av bandet.
3

Ställ Snugtop locket på plats, så sängen tejpen på sängen och skenor lock matcha upp. När du tror att du har det på plats, kontrollera att bakluckan öppnas och stängs utan att röra locket.
4

Använd C-klämmor för att fästa Snugtop locket till sängens. Få inuti botten av lastbilen, under locket. Placera en C-klämma i hörnet av sängen, där sängen järnväg och skenor lock möts. Dra åt C-klämman med Ratchet och 9/16-inch ratchet bit. Upprepa för de övriga tre hörnen av sängen.
5

Höj Snugtop locket och anslut de störningar som finns på varje sida under locket till chock klämmor som är fästa på locket järnväg. De kommer att fästa rätt i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86042.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.