Hur man installerar en bilradio i en Buick

Buick Regal är utrustad med en AM /FM-stereo däck med inbyggd kassettbandspelare. Buick ägare som vill uppgradera sin fabrik systemet stereoljud kan välja från en mängd olika eftermarknaden enheter stereo huvudet. Efter att ha valt stereo som passar dina behov bilstereo och budget, kan du ha en professionell installera däck eller göra det själv och spara pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
tunt tyg
7-mm hylsa
Ratchet
Kabelstam adapter
GM eftermarknaden fronten adapter
GM antenn adapter kabel
Visa fler instruktioner
1

Lyft Buicks huven och lossa den negativa klämman batterikabeln med skiftnyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan på en icke-ledande yta. Flytta till fordonets insida.
2

Bänd kåpa som omger stereon bort från instrumentbrädan med en kåpa borttagningsverktyg. Wrap bladet av verktyget med ett tunt tyg för att undvika repor på målgång i paneler.
3

Ta bort de två skruvar bultar på vardera sidan av fabriken stereo med 7-mm-uttag och ratchet. Skjut stereo från instrumentbrädan och koppla stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av enheten.
4

Sätt fronten adaptern i stereon dockan. Mata stereo ledningarna genom fronten adaptern så att den är åtkomlig från framsidan av Buicks instrumentbräda. Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Anslut antennkabeln till General Motors antennadaptern.
5

Anslut kabelnätet adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereoanläggning. Anslut General Motors antennkabeln adapterkabeln i FM-antennuttaget på baksidan av eftermarknaden stereo. Skjut in enheten i fronten adaptern tills den låses på plats inom Buicks stereo docka.
6

Placera kåpa runt stereon och tryck fast runt sin omkrets för att knäppa den på plats på instrumentbrädan . Återgå till batteriet.
7

Byt negativa klämman batterikabeln på batteripolen bly inlägget. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Stäng Buicks huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81890.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.