Hur kan jag blåsa ut säkringar i en Noisy bil bashögtalaren?

Alla bilstereo system får ström från bilens batteri. Den exakta mängden ström styrs av en säkring i säkringsdosan. När en säkring går, stereon och högtalarna är inte längre åka till mottagaren makt. Om du använder Bashögtalare, det finns flera sätt att säkringen kan blåsa, allt från volymen är alltför högt på fel säkring sätts in. Saker du behöver
Bil säkring
Billaddare
Visa fler instruktioner
1

Vrid upp ljudet på din bullriga bilens stereosystem till en extrem nivå. Med överbelastning i ljudet till högtalarna, du kommer så småningom att blåsa ut bilen säkringen.
2

Anslut flera ljudenheter till stereon på en gång. Om din bil har en extra port, koppla in flera olika enheter, till exempel en MP3-spelare och extern stereo. Med all den extra kraft som krävs för att ladda enheter, är säkringen kommer att blåsa.
3

ladda flera enheter genom cigaretten eluttag. Chansen är detta uttag är ansluten till samma säkring som stereon. Laddning flera enheter på en gång kommer att blåsa ut säkringen. För att ladda flera enheter, behöver du en power port splitter. Detta ger dig två olika laddnings anslutningsportarna istället för en.
4

Ta bort den nuvarande stereo säkringen och sätt en säkring med en utsedd lägre watt. Stereo därefter kommer att försöka dra mer ström än säkringen kan erbjuda, vilket i sin tur blåser ut säkringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82571.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.