Hur man tar bort radion från en 2000 4Runner

Den 2000 Toyota 4Runner kommer med en AM /FM-radio och CD-spelare. Ägarna kan ersätta deras lager enhet för en mer kraftfull och kapabel stereoljudet. Borttagning fabriken radion är det första steget. Har en professionell ta den gamla stereon ut eller göra det själv för att spara tid och pengar. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
10-mm hylsa och kör
Visa fler instruktioner
1

Lyft 4Runner s huven för att komma åt batteriet. Lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till den negativa batteripolen med nyckeln. Ta bort kabeln från batteriet och lägg den åt sidan. Flytta till insidan av Toyotas kabinen.
2

Öppna mittkonsolens lock. Greppa den bakre kanten av trim panelen som omger växelspaken och dra bort det från instrumentbrädan. Koppla loss ledaren kontakt för faran strömbrytare från undersidan av panelen. Ta bort panelen helt och ställ den åt sidan.
3

Öppna facket instrumentbrädan lagring och ta bort de två skruvarna i facket med den 10-mm hylsa och kör.
4

Ta bort de två skruvarna på panelen i förarens fot-väl med uttaget och kör. Låt panelen hänga från instrumentbrädan. Ta den enda bult i övre högra hörnet av det område som nu exponeras genom avlägsnande av mul-och panel.
5

Ta botten kåpa som omger klimatkontroll för hand. Dra bort panelen från instrumentbrädan och ställ den åt sidan.
6

Ta bort de två skruvarna nedanför stereo församling (nu synliga efter bort panelen klimatkontroll). Bänd kåpa runt stereoanläggning från instrumentbrädan. Ta bort de två skruvarna på toppen av stereo fästet.
7

Dra 4Runner radio från stereon dockan. Koppla stereo ledningarna från baksidan av enheten. Dra ur antennkabeln från baksidan av beståndet radion att slutföra borttagningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81891.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.