Idéer för en Jeep Subwoofer

Många jeep entusiaster njuta och är stolta över sina fordon för deras terrängförhållanden kapacitet och betydelse i militärhistoria. Uppgradering med tillgängliga ljudteknik --- inklusive reproduktion av flacka (bas) ljudfrekvenser av en subwoofer --- är viktigt för många Jeep-ägare. Här finns flera idéer för inköp och installation av en jeep subwoofer. Typ av subwoofer att köpa

När du köper en jeep subwoofer, köpa det bästa som du har råd. Eftersom de flesta jeepar är åtminstone delvis exponerad, bara vara medveten om de områden du kör igenom eller park i när du lyssnar på ljudet på full volym.
P Det finns många fasta subwoofer märken att välja mellan, såsom JL Audio och Kicker. Bazooka tillverkar subwoofers som kommer i cylindrar eller rör, och några av dem kommer också med monteringssatser.
Subwoofer Console Box

Beroende på dina behov och förmåga, du kan antingen bygga eller köpa rutan subwoofer konsolen. Om du byter ut din subwoofer till ett redan befintligt område i din jeep, kan du använda ett silikon (som flytande Nails) för att säkert täta i din ersättare subwoofer. Du kan också klippa en spacer av 3/4-tums ädelträ plywood där du skruva in subwoofern

Du kan också specialanpassade bygga en baslåda,. Bara se till att avsluta det med en väderbeständig försegla eller täcka den med någon form av galler. En annan idé är att skapa en subwoofer box som ser ut som ett reservdäck och täck den med mattan för att matcha inredningen av jeepen.

Du kan också köpa redan tillverkade baslådor. Bara vara säker på att du köper en konsol avsedd för just din jeep och att utrymmet för subwoofern är tillräckligt stor.
Subwoofer Placering

Du kan installera din subwoofer i en mängd olika områden i din jeep, t.ex. i mittkonsolen eller i botten av ett baksäte. Du kan också installera den bakom baksätet, som syftar nedåt och något framåt. Du kan också montera en subwoofer i ett armstöd eller installera något i golvet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82336.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.