DIY Car Stereo Removal för en Volkswagen

Bilstereon (ibland kallad huvudenheten) är en liten elektronisk låda i instrumentpanelen på din Volkswagen. För vissa Volkswagen ägare, får fabriken utrustade stereo ger inte tillräckligt med ström eller de funktioner de vill. De kanske vill uppgradera till en eftermarknad huvudenhet, som kan driva en förstärkare, och lägga till funktioner som en multi-disc CD-spelare och MP3-spelare gränssnitt. Ta bort en bilstereo i en Volkswagen är en enkel uppgift väl inom förmågan för de flesta fordonsägare. Plats

bilstereo i en Volkswagen ligger i instrumentpanelen ovanför mittkonsolen. Ta en stereo
Specialverktyg

i en bilstereo i en Volkswagen kräver speciella verktyg, som kan köpas på de flesta bildelar och bilaffärer stereo. De speciella verktyg består av två metallstavar böjd till formen av ett U som är införda i skårorna på varje sida av radion.
Borttagning av Stereo

Börja med att koppla bort jordkabeln från batteriets minuspol, genom att lossa bulten och dra klämman utanför terminalen. Sätt sedan i de två speciella Volkswagen verktyg radio borttagning i skårorna på varje sida av radion. Skjut verktygen i stereon tills de snäpper på plats. Skjut försiktigt stereo ur instrumentbrädan. Koppla stereo kablaget från baksidan av stereon, genom att dra plasten kontakten på baksidan av stereon. Koppla sedan bort antennerna bly, genom att dra bort den från baksidan av stereon. Ta ut stereon från fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80742.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.