Hur man installerar Subwoofer i Oldsmobile Alero

Få bra bas från din Oldsmobile Alero genom att installera en subwoofer i bakluckan. Subwoofers är viktigt för dig att få maximal bas från stereon. Du kan gå med antingen en driven eller ett strömlöst subwoofer. Den manuella subwoofer kräver en förstärkare för att få det att fungera, medan den aktiva subwoofern kan fungera utan en. Om du planerar på att uppgradera en massa stereoutrustning så är det förmodligen värt att investera i en förstärkare, men om allt du vill är killer bas då en subwoofer kommer förmodligen passar räkningen. Saker du behöver
Subwoofer
Subwoofer box 2-tums bred kardborre
Tyg lim
Högtalarkabel
Visa fler instruktioner
1

Mät området i bakluckan på din Alero. Det finns en hel del bagageutrymme så bestämma hur mycket du är villig att ge upp för din subwoofer och skriva ner måtten.
2

Välj din subwoofer box. Stammen av Oldsmobile Alero är stor nog att du förmodligen kan använda en off-the-shelf lösning utan att slösa för mycket utrymme och det är mycket snabbare och enklare än att bygga en egen baslåda.
3

Montera subwooferhögtalarens i din valda baslåda. Om du köpt en färdiga lådan då subwoofern kan redan vara monterad. Om inte, anslut kablarna från högtalaren till terminalen locket på insidan av rutan, sedan skruva fast högtalaren på plats.
4

Limma två remsor av 2-tums velcro på undersidan av högtalaren rutan, löper längs långsidorna. Limma den andra sidan av remsorna till mattan i bagageutrymmet med tyg lim.
5

Kör kablarna från huvudenheten eller förstärkaren i bagageutrymmet medan du väntar på tyg lim att torka. Kräng av trim med hjälp av fingrarna eller en liten skruvmejsel. De flesta kommer bara lossna. Du kan ha tråden gå längs mittkonsolen, då under den bakre mattan och under baksätet till trunken eller bakom handskfacket och under dörren trim beroende på var din förstärkare och subwoofer box är monterade.

6

Placera subwoofern rutan på kardborrebanden och fäst högtalarkablarna på baksidan. Vrid stereo på att kontrollera att allt fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82174.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.