Hur man installerar en CD-spelare i en Malibu

I 2004-2007 Chevy Malibu är utrustad med en fabriksmonterad in-dash CD-spelare. Malibu ägare som vill ersätta en felaktig stereo eller uppgradera sina lager däck med en mer kraftfull och kapabel eftermarknaden CD-spelare, välja att få ersättning som utförs av en bilstereo professionell. Ett annat billigare alternativ skulle vara att installera CD-spelaren själv. Köpa GM kit stereo installation med fronten adapter och antenn adapter kabel. I Malibu s stereo docka kommer att acceptera en enkel eller dubbel-DIN-stereo (standard stereo dimensionering). Den här artikeln innehåller anvisningar om hur du installerar mer standard single-DIN CD-spelare. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
Socket, 7 mm
Ratchet
Platt skruvmejsel (eller trim panel borttagningsverktyg) katalog Gm stereo monteringssats (med antennkabel adapter)

Visa fler instruktioner
1

Höja huven i Malibu för att komma åt bilens batteri. Lossa bulten som håller fast den negativa batterikabeln till batteriets minuspol bly post med skiftnyckeln. Flytta kabeln från batteriet.
2

Ta bort de två 7 mm bultar från nedre instrumentpanelen på förarsidan av bilen. Använd en hylsa och spärrskaft eller hylsa och mutter enhet.
3

bort instrumentpanelen på förarsidan av instrumentpanelen med en platt skruvmejsel eller trim panel borttagningsverktyg. Avlägsna skruven nedanför den lilla panelen med hylsa och spärrskaft. Dra den undre instrumentbrädan från instrumentbrädan i fordonet och ställ den åt sidan.
4

Öppna handskfacket. Ta bort de två 7 mm-skruvarna från övre kanten av facket. Ta handskfacket i ovankant och dra den från instrumentbrädan.
5

Ta trim panelen som omger stereon och klimatet kontrollknapparna och dra bort det från instrumentbrädan.
6

Koppla de två ledningar kontakterna på baksidan av fabriken radio. Dra ur antennkabeln från baksidan av stereon.
7

Ta bort skruvarna från endera sidan av stereon montering. Använd en hylsa och spärrskaft för att ta bort de tre skruvarna på varje sida. Dra stereo montering från Malibu instrumentbräda stereo docka.
8

Ta bort skruvarna från sidorna av stereo fäste att befria stereo från fästet.
9

Skjut cd-fodralet spelaren installation i stereo fästet. Placera CD-spelaren in i hylsan tills ansiktet är i jämnhöjd med den främre delen av hylsan (eller krage).
10

Anslut de två plast ledningar kontakter från Malibu s stereo ledningar till ledningar till ledningar sele adapter. Anslut antennkabeln till GM antennadaptern.
11

Anslut kabelnätet adaptern leder och GM antennadaptern till motsvarande uttag på baksidan av CD-spelaren. CD-spelaren monteringsanvisning kommer närmare placeringen av spelarens uttag och där kontakterna ska anslutas.
12

tillbaka stereon montering i bilens instrumentbräda docka. Byt kåpa runt stereon och klimatet kontrollknapparna.
13

Ersätt den övre kanten av handskfacket och skruva in skruvarna längs den övre delen av facket. Stäng handskfacket.
14

Byt instrumentpanelen under förarens sida av fordonet. Byt ut skruvarna under rattstången och på sidan av panelen. Placera den lilla panelen på sidan av instrumentpanelen och tryck fast den ordentligt för att knäppa den på plats på instrumentbrädan. Återgå till bilens batteri.
15

Placera den negativa batterikabeln tillbaka till Malibu negativa batteripolen. Dra kabelns klämma till posten med skiftnyckel,.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81478.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.