Hur till låsa Stereo på 2000 Chevy Silverado

Den 2000 Chevy Siilverado är utrustad med en AM /FM-stereo med inbyggd CD-spelare. Stereo har en anti-stöld åtgärd som kräver en fyrsiffrig kod för att använda enheten efter installationen eller bilens batteri kopplas bort. Hitta koden i instruktionsboken eller hämta det från generalagenten (med korrekt identifiering) för att låsa upp stereon. Instruktioner
1

Slå på tändningen i Silverado. Tryck på "Source"-knappen på det övre vänstra hörnet av stereo ansikte. Displayen visar fyra nollor.
2

Tryck och håll ned vänster pilknapp sitter under den cirkulära volym ratten på höger sida av stereon. De två första siffrorna börjar blinka. Släpp pilknappen. Tryck på uppåtpilen, placerad till höger om volym ratten, för att ändra värdet av de två första siffrorna till motsvarande antal av de två första siffrorna i Silverado säkerhetskod. Tryck på volym ratten när rätt värde för de två första siffrorna visar.
3

Håll höger pil tills de två sista siffrorna börjar blinka. Släpp pilknappen. Tryck på uppåtpilen för att ändra värdet på de två sista siffrorna för att motsvara med säkerhetskoden. Tryck på volym ratten när den rätta koden visas på displayen.
4

Tryck på "Source"-knappen för att låsa in koden. Om du har angett rätt kod, kommer stereon slås på. Om koden anges inte matchar den fabriksinställda koden säkerhet, visar displayen "Err." Upprepa stegen för att ange rätt kod. Efter tre misslyckade försök, kommer du inte att kunna göra några ytterligare försök och kommer att behöva ta Silverado till en auktoriserad återförsäljare för att återställa bilens kod.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81952.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.