Hur man gör en Sub Box

En subwoofer måste installeras i en ruta om det är att skapa djupa, lyhörda bastoner. Dessa stora högtalare måste driva en beräknad mängd luft, så deras bilagor noggrant måste utformas för att hålla detta utsedda volym. Dessa kapslingar kan bli dyrt om du köper dem prefabricerade, men de är inte svåra att konstruera och tar dig inte mer än några timmar att bygga. Du måste ta hänsyn inte bara begränsat utrymme i bilens bagageutrymme, men storleken på stammen öppning också. Saker du behöver
6 ark 2/4-inch medium density fiberboard
Sticksåg
cirkelsåg
trälim
Drill
Trä skruvar
Portering tube Silikontätning
Måttband
Högtalaruttag cup
Visa fler instruktioner
1

Design dimensioner inneslutningen att göra en luftvolym kompatibel med din subwoofer specifikationer. Se till att rutan kommer att passa i bagageutrymmet och genom stammen öppning. Om det är möjligt och lämpligt, designa din inhägnad för att vara en långsträckt rektangulär låda.
2

Överför måtten på sex stycken medelhög densitet fiberskivor med en blyertspenna. Dubbelkolla varje mätning, och skär sex ansikten med en cirkelsåg.
3

Mät och skär ett hål i framsidan av lådan för att hålla subwoofern. Använd en kompass för att rita en cirkel, klipp sedan ut det med en sticksåg.
4

Mät och skär ett hål i ovansidan av höljet med en sticksåg för en portning rör. Kör en sträng silikon under kanten för att portera röret och skjut den på plats.
5

Mät och skär ett hål i baksidan av höljet med en sticksåg för högtalaruttag cup . Kör en sträng silikon under kanten av koppen och skjut den på plats. Drive skruvar genom monteringshålen, om koppen har dem.
6

Kör en linje av trälim runt kanten på de två små sidoytor och köra två träskruvar genom vardera av de fyra större ansikten och in i kanterna på de små ytorna att fullborda inneslutningen. Torka bort överflödigt trälim som sprutar ut med en trasa.
7

Kör en sträng silikon runt varje inre kanten på rutan. Detta kommer att försegla inneslutningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82588.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.