Hur tar jag bort radion i en 2001 GMC Yukon SLT?

Den 2001 GMC Yukon SLT: s radio skruvar döljs bakom den primära instrumentpanelen. Vid första anblicken ser det ut som att ta bort radion kan vara en knepig uppgift, men det är faktiskt en ganska enkel procedur som bör ta mindre än 15 minuter i de flesta situationer. Den vanligaste anledningen till att du skulle behöva ta bort radion är att installera en ny fabrik eller eftermarknaden radio. Inga speciella verktyg behövs för att utföra denna uppgift. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Flytta växel hela vägen till "1" för att flytta handtaget ur vägen. Ställ i nödbromsen och stäng av motorn.
2

Inspektera plast panelen som omger radion. Lägg märke till hur pjäsen sträcker sig till hastighetsmätaren. Du måste ta bort hela panelen för att komma åt radion.
3

Dra ut askkoppen. Ta tag i panelen ovanför askkoppen med händerna. Dra ordentligt för att haka bottenväggsfältet klippet. Arbeta dig över till vänster. Dra panelen, en sektion i taget, för att häkta de återstående klippen.
4

Ta tag i övre delen av panelen. Dra ordentligt för att haka av klippen och sedan arbeta dig över hela övre delen av panelen. Ta bort panelen och ställ den åt sidan när alla klipp häktas.
5

Ta bort de fyra skruvarna från Yukon radio. Dra ut radion. Koppla ur selen och antenn på baksidan av det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81703.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.