Hur få pengarna tillbaka efter att ha förskingrat

Förskingring uppstår när en anställd i en förtroendeställning bedrägligt förutsätter innehav av ditt företags pengar eller egendom. Medan du kan trycka åtal mot den skyldige, du också kan ta igen dina förluster genom att följa dessa steg. Saker du behöver
Dator med tillgång till Internet
Visa fler instruktioner
Försök att ta igen de pengar utan att gå till domstol
1

genomföra en undersökning för att bevisa fel i ekonomiska förluster. Många anställda skulle hellre lösa ett fall utanför domstol när du presenterar dem med bevis för deras överträdelser.
2

Överväga att anlita en advokat för att leda utredningen. En advokat kan se till att du inte kränker de tilltalades rättigheter (vilket öppnar upp dig till en stämningsansökan) samtidigt som den misstänkte medveten om de rättsliga konsekvenserna han står inför om ett straffrättsligt förfarande finner honom eller henne skyldig.

Billiga 3

Försök att arbeta med den anställde för att få tillbaka dina pengar. Det kan vara svårt att få pengarna tillbaka om den anställde är fängslad eller arbetslös. Ge de anställda en chans att betala tillbaka pengarna på ett schema som de har råd ökar sannolikheten för fullständig återhämtning.
Få pengarna tillbaka i domstolen
4

vill lämna en fall i en civil domstol måste man officiellt stämma embezzler och aktuella bevis för skuld till en domare. Om den tilltalade befinns skyldig, kan domstolen tvinga honom eller henne att lämna tillbaka de medel som en del av en mening.
5

Använd en civil domstol för att fastställa ekonomiskt ansvar. Domaren kommer att fastställa det belopp den dömda parten ska betala. Fängelsestraff är inte straff i tvistemål.
6

Gå till National Center for brottsoffer (NCVC) webbplats (se Resurser nedan) för att hitta mer information om att få dina pengar tillbaka efter ett brott .
7

Du kan lämna både civilrättsliga och straffrättsliga kostymer mot förskingrare. Om du tilldelas restitution i en brottmålsdomstol, har du fortfarande rätt att lämna ett tvistemål och tilldelas ytterligare ersättning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80391.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.