Hur man byter högtalarna på en 2005 KIA Spectra

Den 2005 Kia Spectra har sex högtalare installerade på insidan: två sex med åtta högtalare på den främre och bakre luckan två sex av nio talare på akterdäck. De plast dörrpaneler måste avlägsnas från dörrkarmar för att komma till dörren högtalarna, och få tillgång till akterdäck högtalaren, måste du gå igenom stammen. Du kommer att behöva lite i form av verktyg och ca 30 minuter för att ersätta alla sex högtalare. Saker du behöver
Skruvmejsel
Replacement högtalare
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren på förarsidan och ta bort skruvarna från runt kanten på dörren där panelen möter dörrkarmen med hjälp av skruvmejseln. Dra luckan utanför dörren för att exponera högtalaren.
2

bort kablaget från högtalarkontakterna genom att dra i selen med handen. Ta bort skruvarna som håller fast högtalaren till dörren med hjälp av skruvmejseln. Dra av högtalaren i dörren.
3

Placera den nya högtalaren på dörren. Sätt tillbaka och dra åt skruvarna för att fästa högtalaren till dörren. Anslut kablaget till kontakterna på nya högtalare. Upprepa för de övriga tre dörrar högtalare.
4

Öppna bagageluckan och koppla bort kablaget från akterdäck högtalarna på samma sätt som du gjorde för dörren högtalarna. Ta bort skruvarna som håller fast högtalarna stammen ramen med skruvmejsel och dra av högtalarna av stammen ram.
5

Place de nya högtalarna på bålen ram. Sätt tillbaka och dra åt fästskruvarna. Anslut kablaget till de nya högtalarna och stänga bagageluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81805.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.