Hur man kör Amplifier Wires i en Honda Accord

Tråden för en förstärkare är vanligtvis en 8-gauge tråd som löper från förstärkaren i bagageutrymmet av Honda Accord till batteriet i motorrummet. Det finns ett hål på passagerarsidan av brandväggen att förstärkaren tråden kommer att ledas igenom, och plasten panel kör längden på Honda Accord på golvet kommer att användas för att dölja kabeln från branden vägg till stammen. Det enda verktyg som du behöver för att slutföra det här jobbet är en platt skruvmejsel. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Sax
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven av Honda Accrord och koppla bort batteriet. Dra golvbeläggningen tillbaka och stänga av ramen på passagerarsidan golvet utsätta brandmur.
2

Lokalisera och ta bort gummiproppen på elden vägg med en skruvmejsel för att bända ut stickkontakten ur hålet. Leda amp tråden genom hålet i brandväggen inifrån motorrummet, och dra tråden hela vägen in i Honda Accord. Lämna tillräckligt mycket kabel i motorrummet för att ansluta kabeln till batteriet.
3

Leda amp tråden på insidan av bakluckan. Tuck amp tråden under plasten panel längs golvet när du leder amp kabeln till bålen.
4

Tuck amp kabeln mellan baksätet och ramen och leda amp tråden i bagageutrymmet . Cut The amp tråden lämnar tillräckligt mycket kabel för att ansluta till förstärkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80988.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.