Hur man installerar en Amp i en 2000 Ford Ranger

Du måste ansluta amp kablar till baksidan av stereon på 2000 Ford Ranger och batteriet kommer att vara kraftkällan. Den stereon på 2000 Ford Ranger har alla korrekta anslutningar förinstallerade så att du inte behöver ändra något för att slutföra installationen. En av de vanligaste platserna att montera förstärkaren i den här lastbilen är under sätet eller på ramen bakom ett av de bakre sätena. Grundläggande verktyg behövs för att installera förstärkaren och det tar ungefär en halvtimme. Saker du behöver
Skruvmejsel
Avbitare
Högtalarkabel
Wire strippor
Audio kablar
Amp nätsladden
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruvarna från handskfacket och från sidan av passagerarsidan instrumentbrädan där dörren möter instrumentbrädan. Dra streck bort från ramen för att exponera den bakre delen av stereo.
2

Anslut ljudkontakterna kablen i den bakre delen av stereo i deras motsvarande anslutningar. Klipp en bit högtalarkabel tillräckligt lång för att nå från baksidan av stereon till förstärkaren. Skala ändarna på högtalarkablarna 1/4 av en tum från ändarna med hjälp av tråd strippor.
3

Lossa anslutningen på baksidan av stereon med skruvmejseln som säger "leda . " Sätt i ena änden av högtalarkabeln i anslutningen och dra åt anslutningen. Guide kabeln till förstärkaren och dölja kabeln under plasten panel.
4

Byt instrumentpanelen till sitt ursprungliga läge och dra åt fästskruvarna. Anslut högtalarkabeln till anslutningen på förstärkaren som säger "leda." Anslut nätsladden till förstärkarens strömanslutning.
5

Ta golvskyddet att exponera elden väggen på passagerarsidan. Ta bort pluggen från elden väggen och skjut nätsladden genom hålet. Öppna huven och styra sladden till batteriet. Lossa anslutningen på positiva batteriets utgång med skruvmejseln. Placera nätsladden på produktionen och dra åt kontakten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81780.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.