Hur man tar bort en Ford Stereo Expedition Factory

Ford Expedition fabrik stereo består av de viktigaste radio /stereo montering på instrumentbrädan och högtalarna i dörrarna. Var och en av dessa delar är bort separat för att ta bort hela systemet. Radion hålls på plats med speciella clips för stöldskydd kräver speciella verktyg för borttagning. Du måste komma innanför dörrarna genom att ta bort de inre paneler för att ta bort högtalarna. Saker du behöver
Stereo borttagningsverktygen
plattbladad Tool Review skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Koppla ur kabeln till batteriets minuspol.
Sida 2

Lossa trim bezel omger stereon. Ta tag i ramen med båda händerna och dra den utåt för att frigöra den från dess clips.
3

Släpp klippen stöldskydd håller stereoanläggning på plats. En Biltema har de verktyg som behövs för att göra detta, men du kan även använda två trådar klädhängare böjd i "U" former. Sätt de verktyg hela vägen in i hålen i vardera änden av stereon tills du känner clipsen släpper.
4

Dra radion församling ut med de verktyg, gripa dem samtidigt. Lossa de elektriska anslutningarna från enheten och ta bort det helt.
5

Förbered dörrens dörrfoderpanelen för borttagning. Bänd ut styrplattan i armstödet med ett platt verktyg och dra de elektriska kontakterna. Ta bort fästskruvarna bakom styrplattan, artighet lamphuset och sidan spegeln trim luckan. Ta bort handtaget genom att lossa låsmuttern bakom den närbelägna lilla beklädningsdetalj.
6

Ta bort clipset på panelens framkant, dra sedan loss panelen, koppla bort alla elektriska anslutningar och dra tillbaka Watershield.
7

Lossa skruvarna på högtalarna, dra ut dem genom dörren och koppla sina elektriska kontakter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80555.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.