Hur man installerar en stereo i en Toyota Camry

Installera en ny stereo i en Toyota Camry ger dig bättre ljud och låter lägga uppdaterade funktioner som navigering och subwoofers. Äldre modeller av Toyota Camry sannolikt har slutat fungera eller ljudet har kraftigt försämrats. Byta ut stereon för en ny enhet tar några grundläggande verktyg och mindre än en timme. Denna guide täcker modeller från 1987 till 2000. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
Toyota radio adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på batteriet. Koppla bort den negativa batterikabeln och se till att den inte rör vid några metalldelar.
2

Bänd trimringen från runt stereon med fingrarna, vissa tidiga modeller har två skruvarna på toppen av trim som måste tas bort. Dra trim åt sidan och låt den hänga från cigarettändaruttaget tråden.
3

Ta bort de fyra skruvarna som håller radion i instrumentpanelen, två på varje sida. Dra stereo ur instrumentbrädan och lossa kablarna bakom huvudenheten. Leta efter en förstärkare bakom stereon och ta bort ledningarna om de hittas.
4

Anslut adaptern ledningsnätet till den ursprungliga sele, använd tråden från förstärkaren om det finns någon. Skjut in den nya stereon i Toyotas radio adapter och säkra den enligt tillverkarens anvisningar. Anslut adaptern ledningsnätet och antennen på baksidan av den nya stereon och skjut hela enheten i instrumentbrädan.
5

Anslut den negativa batterikabeln och slå på radion. Verifiera högtalarna och reglage är alla arbetar på rätt sätt. Säkra stereon i instrumentpanelen med de ursprungliga fyra skruvarna och byt trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80480.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.