Hur man installerar en gammal Infinity Subwoofer

Infinity, bland annat ljud komponenttillverkare, har tillverkning högtalare i årtionden. Bara för att en högtalare är gammal betyder inte att det inte längre är till någon nytta. Införliva en gammal Infinity subwoofer i bilens ljudsystem kommer att ge dig kvalitet basljud så länge installationen utförs korrekt. Med några grundläggande verktyg och vanligt förekommande utrustning, kan du vara säker på att installera sub korrekt och kan njuta av många år av ljudkvalitet. Saker du behöver
Förstärkare (lågpass) katalog Högtalarkabel
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera etiketten på baksidan av högtalaren magnet. Kontrollera om dess impedans, mätt i ohm, liksom antalet talspolar på högtalare, som kan identifieras som antalet parade ljudutgångar. Din förstärkare bör vara betyget samma impedans nivå som talaren.
2

Anslut ena änden av en lämplig längd av högtalarkabeln till den positiva terminalen på högtalaren, och den andra änden av denna kabel till den positiva polen på förstärkaren.
3

Anslut ena änden av den andra kabeln till den negativa terminalen på högtalaren, och den andra änden till den negativa polen på förstärkaren. Om dina högtalare har mer än en talspole, anslut en bygel lång högtalarkabel att synkronisera båda spolarna ihop.
4

Montera subwoofern i ett hölje och placera dess skyddande galler över högtalarens kon.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82716.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.