1994 Honda Accord Stereo Installation

Den 1994 Honda Accord är utrustad med en AM /FM-bilradio med inbyggd kassettbandspelare eller valfria in-dash, single-disc CD-spelare. Accord ägare som söker makt och klarheten i en anpassad bil ljudsystem kan installera en eftermarknad huvudenhet. Välj rätt stereoanläggning för dina behov och budget. Du kan välja att få nya däck professionellt installerat, eller så kan du ta bort den gamla stereon och installera den nya själv. Saker du behöver
10 mm hylsnyckel
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Kabelstam adapter
Faceplate adapter
Visa fler instruktioner
1

Höj Accord huva och koppla den negativa batterikabeln från batteriets minuspol med en skiftnyckel. Ta bort kabeln från batteriet och vila bort från batteripolerna helt.
2

Lyft mittfacket konsolen lagring i bilen. Ta bort den lilla panelen längst ned i facket med en platt skruvmejsel. Ta bort skruvarna under panelen med en Phillips skruvmejsel.
3

Öppna locket till mugghållare och ta bort de tre skruvarna i botten av facket med Phillips skruvmejsel. Ta tag i mittkonsolen och skjut den mot baksidan av Accord att skapa en klyfta mellan konsolen och växelspaken rutan.
4

Ta bort de två skruvarna i framkant av växellådan med Phillips skruvmejsel.
5

Dra askkoppen från instrumentpanelen och ta bort skruven på baksidan av öppningen med Phillips skruvmejsel. Ta tag i panelens mitt streck och dra bort den från instrumentpanelen för hand.
6

Ta bort de två skruvarna i stereo konsolen med Phillips skruvmejsel. Skjut fabriken stereo från stereo montering dockan. Koppla stereo ledningar och antennkabeln sladden från baksidan av stereon.
7

Sätt fronten adaptern i stereon dockan. Mata stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av Accord s stereo docka på framsidan av instrumentbrädan.
8

Anslut stereo ledningar i adaptern kablage leder. Anslut kabelstammen adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya stereon. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av eftermarknaden stereoanläggning.
9

Skjut den nya stereon i fronten adaptern tills den snäpper på plats. Placera panelen mitt streck över stereon och styr klimatet. Säkra skruven på baksidan av askkoppen facket. Byt ut askkoppen.
10

tillbaka de två skruvarna på framsidan av växellådan. Skjut den bakre mittkonsolen mot växelväljaren rutan. Byt ut skruvarna i mugghållaren och längst ner i mittkonsolens förvaringsfack. Byt panelen längst ned i mittkonsolens förvaringsfack. Tryck mot det för att knäppa den på plats.
11

Återkoppla negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol. Dra kabeln klämman till terminalen med skiftnyckel. Stäng Hondas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81899.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.