Hur man tar bort en generator Gnälla Från en bilstereo

Generator gnälla i bilstereon kan vara ett gäckande problem. Eftersom varvtalet på din bil stiger, kan volymen av generatorn gnälla öka. Identifiera den underliggande orsaken till gnäll att tysta den för gott. Det finns flera möjliga orsaker till generatorn gnälla och felsökning är det bästa sättet att isolera det. Om korrekt jordning och tråd placering inte eliminera brus, kan ett filter vara den ultimata upplösningen. Saker du behöver
Digital multimeter
Noise filter
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera ledningsdragningar för din bilstereo. RCA kablar bör köra på motsatt sida av bilen från strömkablarna. Kör RCA linjer på förarens sida av fordonet och kraftledningar på passagerarsidan av fordonet för bästa brusreducering.
2

Använd en digital multimeter för att läsa spänningarna från de linjer som förbinder till batteriet, radio och förstärkare. Anslut en av multimeter leder till marken som matar in varje enhet och den andra kabeln till kraftledning matas in i enheten. Om det finns en skillnad på drygt en halv volt mellan avläsningarna, kan du behöva justera grunderna i ditt ljudsystem.
3

Ground dina förstärkare innan grundstötning några andra komponenter . Se till att du marken varje förstärkare självständigt, helst längst bak i bilen. Jorda stereosystem på framsidan av fordonet bort från batteriet. Vid jordning av förstärkare och stereo, kör jordledningen från komponenten till en ren metall punkt på bilen. Kör en skruv eller bult genom öglan på jordledningen och dra åt ordentligt.
4

Installera ett störningsfilter i kraftledningen mellan generatorn och batteriet. Anslut ledningen från batteriet i-side terminal av filtret. Anslut ledningen från generatorn till generatorn-side terminal av filtret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80949.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.