Hur man installerar en stereo i en 1996 Camry

Toyota Camry har länge varit den mest sålda personbilen i landet. De stereo alternativ för 1996 Camry inkluderade en AM /FM stereo kassettdäck, en single-disc CD-spelare och en stereo som kan styra en fabriksinstallerad CD-växlare. Det finns fortfarande möjligheter söks av Camry ägare som bara kan vara bäst fylls av en eftermarknad radio. Camry ägare kan få sin nya stereo installeras av en ljud-professionell eller de kan installera den nya enheten själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Wrench, 10 mm
Aftermarket stereo monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Skjut eftermarknaden stereo till stereo fäste som tidigare inrymt fabriken stereo, ovanför stereon förvaringsficka. Skruva i de två skruvarna på vardera sidan av fästet, i den nya stereo, med en Phillips-skruvmejsel. Om eftermarknaden stereo som du har valt inte har hål på sidan som ställer upp med fabriken fäste, du måste installera en frontplatta adapter.
2

Ta bort skruvarna på sidan av fabriken stereo fäste med Phillips-skruvmejsel. Ta fickan som sitter nedanför stereon. Placera fickan och eftermarknad stereo i fronten adaptern (stereo i den övre kortplatsen, ficka i den nedre kortplatsen). Skruva i de fyra skruvarna (ingår i eftermarknaden kit tillsammans med fronten adapter) på båda sidor för att hålla fickan och huvudenheten på plats.
3

Anslut stereo ledningar till en kabeldragning sele adapter. Kabelnätet adaptern har tydligt illustrerat diagram för att visa var lämpliga anslutningar ska göras. Ledningsnätet adaptrar kommer att täppa till motsvarande kontakter på fabriken stereo ledningar.
4

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo. Kabelnätet adapter leder kommer ansluta till motsvarande ingångar på eftermarknaden radion. Koppla in antennkabeln (svart kabel tidigare ansluten till den vänstra sidan av ryggen av fabriken stereo) från Camry till baksidan av eftermarknaden stereo.
5

Skjut stereo fäste i fästet docka. Sätt tillbaka de två skruvarna på vardera sidan av stereon fäste med Phillips-skruvmejsel (för eftermarknaden stereo som är kompatibla med fabriken fäste).
6

Anslut elektriska ledningar från instrumentbrädan till cigarettändare på baksidan av instrumentbrädan beklädnaden. Passa instrumentpanelen runt stereon och trycker den på plats.
7

Placera den negativa klämman batterikabeln runt den negativa batterikabeln. Den negativa batteriklämman är den komponent i slutet av den negativa batterikabeln som tidigare togs bort från den negativa inlägg. Dra åt klämman på ledningen med 10 mm nyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81109.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.