Hur man tar bort Stereo däck på en 03 Chevy Silverado

Ägare av 2003 Chevy Silverado lastbil kan komma fram till att det är nödvändigt att ta bort deras fabriksmonterade stereo däck för ett antal olika skäl. Reparation av aktie kommer ofta kräver att de tas bort liksom tillägg av en extern enhet, till exempel en MP3-spelare. Ansluta en förstärkare är en annan orsak för borttagning av stereon. Oavsett om du tar bort din stereo för att reparera eller byta ut den, gör det själv och spara kostnader för arbetskraft som kommer med att ha en bilstereo tekniker utföra uppgiften. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel
Philips-skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Chevy Silverado. Ta bort det svarta locket över den negativa batteripolen. Lossa bulten som håller klämman av den negativa batterikabeln till den negativa inlägg. Ta bort kabeln från terminalen och vila bort den från batteriet.
2

Placera växelspaken i "låg" läget.
3

Grab kåpa som omger hela stereo och klimat kontrollpaneler upptill, nära vindrutan. Dra bort panelen från instrumentbrädan. Arbeta dina händer runt omkretsen av panelen tills alla åtta clips som håller panelen på plats är frånkopplade.
4

Ta bort de tre skruvarna som omger stereoanläggning med en Philips-skruvmejsel. En av skruvarna är på den högra sidan och de andra två är till vänster på radion.
5

Dra fabriken stereo ur stereo montering dockan.
6 < p> Koppla stereo ledningarna från baksidan av fabriken däcket för hand. Det kommer att finnas tre anslutningar: antennen, strömförsörjningen från batteriet och kablarna högtalare. Dra patchkablar för förstärkaren från baksidan av stereon om det finns en förstärkare som ingår i systemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81019.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.