Hur Wire en Mach 460 Factory Amp Med en ny stereo

Mach 460 ljudsystem är ett förstklassigt ljud uppgradering finns i vissa modeller och år av Ford Mustang. Förutom förbättrade högtalare och en starkare fabriken huvudenhet, kommer Mach 460 ljudsystem också med en förstärkare och subwoofer. Detta ger högt mullrande bas, men också komplicerar processen för kabeldragning vid installation en eftermarknad enhet stereo huvudet. Särskilda anslutningar måste göras för att driva förstärkaren och subwoofers med en eftermarknad stereo. Saker du behöver
Skalningslängd Tool Review eltejp
lödning pistol (valfritt) katalog Kablage (för årsmodell på din Mustang)
Visa fler instruktioner

1

Strip 1/4 tum från ändarna av varje tråd som kommer ut på baksidan av din nya CD-spelare och varje tråd medföljer kablaget hjälp av en tråd strippa verktyg. Elektrisk tråd för bilstereo är typiskt 18 gauge.
2

Anslut högtalaranslutningarna på ledningsnätet till högtalaranslutningarna på CD-spelaren (se "Tips" för råd om anslutning av elektrisk tråd). Normalt är detta helt enkelt en fråga om att matcha samma färgade trådar, till exempel orange till orange, men rådfråga ledningar guider från både kablaget och CD-spelaren för att se. Anslut positiv front rätt till positiv front höger, negativa höger fram till negativ front höger, och så vidare.
3

Anslut alla jordkablar tillsammans från båda enheterna. Det är typiskt ca fem jordkablar totalt, möjligen mer om din CD-spelare har andra funktioner såsom GPS eller DVD.
4

Anslut förstärkarens kablar (oftast blå och blå /vit) från ledningsnätet till fjärrkontrollen kabeln från CD-spelaren. Detta kommer att säkerställa att Mach 460 förstärkare får ström.
5

Wrap alla blottade ledningar med eltejp. Var noggrann på detta steg, exponerade ledningar kan orsaka kortslutning och /eller skador
6

Testa sladdarna genom att ansluta plastpluggen från ledningsnätet till plastpluggen i instrumentpanelen.. Detta kommer att kräva avlägsnande av fabriken huvudenheten om det fortfarande är på plats. Om stereon fungerar, fortsätt med installationen enligt anvisningar från anvisningarna för stereon. Om inte, kolla efter lösa kabelanslutningar och samråda med ledningar guider från båda enheterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82447.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.