1994 Nissan Maxima Bakre högtalare Installation

Installera en högtalare i en 1994 Nissan Maxima måste ta bort baksätet för att få tillgång till den bakre hyllan, som täcker de bakre högtalarna. Installation av nya högtalare kan behövas efter ett fel av den ursprungliga talaren eller om uppgradera stereo med eftermarknaden delar. Processen kan göras av en nybörjare mekaniker och inte kräver någon speciell bil kunskap. Uppgiften kan fyllas på under en timme i de flesta fall och inte kräver några speciella verktyg. Saker du behöver
Liten brytjärnet
Hylsnyckelsats
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

bort baksätet. Ta bort sittdynan först, dra klämmorna bort från hållarna och sedan dra upp på kudden. Ta bort de två skruvarna i botten av sätet håller sätet på plats och ta bort sitsen.
2

Ta bort de bakre taket paneler. Använd en liten skruvmejsel eller små spett för att ta bort panelerna från bilen. Placera panelerna åt sidan och ur vägen, är fullständigt avlägsnande av panelerna inte nödvändigt.
3

bort hatthyllan. Använd en liten pry bar, långsamt bända hyllan bort från kroppen.
4

Ta bort högtalaren. Koppla den elektriska anslutningen till högtalaren och ta bort de fyra skruvarna. Ta bort högtalaren från Maxima.
5

Installera den nya högtalaren. Sätt tillbaka de fyra skruvarna och anslut den elektriska anslutningen till högtalaren.
6

Byt hatthyllan. Placera hyllan på plats och skjut hyllan mot kroppen, placera plastclips tillbaka in i fästhål.
7

Byt paneler. Placera skivorna på plats och skjut in mot kroppen, placera plastclips tillbaka in i fästhål.
8

Byt baksätet. Sätt avtryckarstången på plats och installera de två fästbultarna i botten av sätet. Placera kudden på plats och skjut klippen tillbaka in i fästhål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81824.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.