Hur man installerar en stereo i en Geo Metro

Geo Metro var en bil med bra gas körsträcka och även hade ett konvertibelt alternativ. Den Geo Metro är en ekonomisk bil för unga och förstagångsköpare. Lägga ett lyft till det inre genom att ersätta stereon i Metro kräver några grundläggande verktyg och lite tålamod. Saker du behöver
Skruvmejslar
Kabelstam adapter
GM monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Haka loss batteriets minuskabel och fäst den ifrån några metalldelar eller paneler. Ställ växelspaken så långt bak som möjligt och höja ratten så högt som det går.
2

Dra ut vreden klimatkontroll genom att ställa dem till ett vertikalt läge och dra fast. Lokalisera de två skruvarna på toppen av trim pjäs som omger stereon och ta bort dem. Addera 3

Lokalisera de två skruvarna, en på varje sida av radion. Tryck en kort Phillips skruvmejsel under botten av konsolen trim på passagerarsidan. Arbetet skruvmejseln upp insidan av panelen tills du kan placera den för att ta bort skruven på höger sida av radion.
4

Ta bort skruven från den vänstra sidan av stereon och dra huvudet enhet ur Geo Metro streck. Koppla loss kablarna från baksidan av radion och ställa in originalets stereo undan.
5

Skjut den nya stereon i GM monteringssats och fäst den med de medföljande skruvarna. Anslut adaptern ledningsnätet till det gamla kablaget och sedan till baksidan av stereon. Anslut antennkabeln och skjut hela enheten i instrumentbrädan tills du hör att det klickar på plats.
6

Anslut minuskabeln på batteriet och slå på radion. Testa varje högtalare och huvudet reglage enheten fungerar innan du byter trim och klimat kontrollknapparna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80466.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.