Hur man installerar ett däck Bilstereo

Eftermarknad bildäck eller bilradioapparater kan öka kvaliteten på ljudet som du hör i din bil. De flesta av de nyare bildäck har alternativ för att lägga satellitradio och även direkt ansluta MP3-spelare eller iPods till dem. Eftermarknad bildäck kommer även att låta dig att helt skräddarsy ljudet i bilen genom att du kan lägga till CD-växlare, högtalare komponent och sub woofers. Det finns några bilar som är lättare att ha bil installerade däck som kan ta mindre än en timme att göra, men vissa bildäck installationer kan ta upp till tre timmar om du måste ta sticker iväg. Saker du behöver
skruvmejsel
Små pry Wrench bar
eller Hylsnyckelsats
Kabelstam
Bildäck
Dash kit
Antennadapter
Show Mer Instruktioner
1

Öppna huven på bilen och koppla den negativa polen på batteriet. Detta kommer att förhindra oavsiktliga strömtoppar som kan förstöra din nya utrustning. Du kan behöva använda en skiftnyckel eller Hylsnyckelsats att lossa bulten på terminalen kabeln för att lossa.
2

Ta bort den gamla bilradion (däck) från instrumentbrädan. Detta kommer att bestå av att lokalisera krok flikar och deprimerande för dem att kunna ta bort gamla däck, spett och skruvmejsel kommer att användas för att åstadkomma detta. När däcket har tagits bort från instrumentbrädan måste du koppla bort alla kablar på baksidan av det som består av kabelnätet och antenn. På vissa modeller av bilar du kommer att behöva ta bort en del av instrumentbrädan för att få tillgång till radio, kontrollera med din manual av bilen för att se om du kommer att behöva göra detta.
3

Sätt in den nya bildäck monteringskassetten i den nyligen utryms spåret i instrumentpanelen. Använd skruvmejseln, böja sig ner så många flikar som du kan på varje sida för att fästa hålla hylsan på plats.
4

Anslut ledningsnätet till befintliga ledningar inställningar på bilen. Anslut antennen adaptern från bildäck till antennen hookupen på bilen.
5

Skjut bildäck i hylsan. Skruva fast hylsan och däck i instrumentpanelen med de medföljande skruvarna. Du kan behöva en skvätt kit för vissa modeller av bilar, så kontrollera med återförsäljaren för att se om en sådan krävs.
6

Anslut den negativa polen på batteriet, förvandla din bil på, och testa den nya bilradion du har installerat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80554.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.