Hur man installerar en CD-spelare i en Crown Victoria

När CD-spelaren installerar gå, är Crown Victoria är en av de enklaste. Beroende på året och alternativ, får några extra delar krävs. Dessa delar kan köpas från någon bilstereo butik. Saker du behöver Begagnad Ford radio borttagningsnycklarna
Löd
värmekrympningen eller svart eltejp
Pick Tool Review Aftermarket stereo kablage kit
Dash (för vissa modeller) katalog
Visa fler instruktioner
1

lokalisera hålen radio borttagning i ansiktet av fabriken stereo. Det kommer att finnas fyra hål, två på varje sida. Placera de spetsiga ändarna av Ford verktyg radio borttagning i hålen, dra isär dem något, och dra radion från sitt hål.
2

Löd kablaget från CD-spelaren som ska installeras till eftermarknaden radio ersättare sele. Täta lödanslutning med krympslang eller svart eltejp.
3

Placera metallburen försedd med eftermarknaden stereo i instrumentpanelen. Använd en pick verktyg för att säkra den genom att böja den låsbara metallflikarna på buren på plats. I modeller som kräver ett streck kit, placera buren i instrumentpanelen kit och böj metallflikarna på plats med en pick verktyg. Skjut dash kit till fabriken radio öppningen tills ett klick hörs.
4

Anslut eftermarknaden sele till fabriken sele. Det ska klicka in med lätthet. Anslut den andra änden av selen till baksidan av radion. Anslut kabeln fabriken antennen på baksidan av radion.
5

Skjut den nya radion i sin bur tills det klickar på plats. Testa den nya radion för att säkerställa korrekt funktion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80556.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.