Hur man installerar en bilstereo i en Nissan Frontier

Nissan Frontier (internt kallad D22 och D40-serien av lastbilar vid Nissan) har varit i produktion sedan 1997. Sedan den första modellen, har linjen genomgått stegvis anpassning, flyttar från strikt ett nyttofordon till ett varumärke som uppfyller konsumenternas behov för daglig pendling. Dessa ändringar har producerat en uppsjö av stereo alternativ att välja mellan. Nissan Frontier ägare kan ha en ny stereo installeras av en återförsäljare tekniker, en bilstereo tekniker på en eftermarknad försäljningsställe, eller de kan göra det själva för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Phillips skruvmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven för Nissan truck och koppla loss jordkabeln från den negativa batterikabeln. Ta den negativa locket batteripolen och lossa bulten på kabelns klämma med en skiftnyckel. Flytta kabeln borta från täten efter och ersätta den täcker för att förhindra återkoppling under installationen.
2

Samla stereo ledningarna från stereo montering dockan, tidigare ansluten till fabriken stereo. Anslut ledningar till ett kabelnät adapter. Addera 3

Skjut den nya stereon i den övre kortplatsen på stereon fäste. Montera de två skruvarna på vardera sidan av fästet för att fästa stereon i facket med en Phillips skruvmejsel. (Stereo kommer med skruvar om skruvarna som togs bort från fabriken stereon inte passar.)
4

Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo. Koppla in antennkabeln i FM stereo antennuttaget på baksidan av den nya radion.
5

Skjut hela stereo fäste i det tomma stereo montering docka av Nissan Frontier.

6

Placera plast streck trim panel runt stereon och askkopp och tryck fast runt omkretsen för att knäppa den på plats.
7

tillbaka de två skruvarna från den föregående stereo till botten kanten av askkopp facket med Phillips skruvmejsel. Byt ut askkoppen i kortplatsen.
8

Placera klämman jordkabel till den negativa batteripolen bly inlägget. Dra åt klämman till posten med skiftnyckel och placera den svarta gummiskyddet över terminalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81203.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.