Bilstereo Installation Verktyg

Även bilstereo säljare gör konsten stereo installation ser lätt, innebär uppgiften ett antal specialiserade verktyg. Många av dessa verktyg är lätt tillgängliga, men nya installatörer kanske inte är medvetna om vilka verktyg hjälper avsluta jobbet med professionell kvalitet och ett tilltalande utseende. Med vissa grundläggande kunskaper om den uppgiften, kan nya bilstereo installatörer välja rätt verktyg är väsentliga för deras handel. Wire Verktyg

En betydande del av demontering och montering av bilstereo kretsar kring ledningar, så ett antal tråd verktyg är nödvändiga för professionella installatörer. Ett multiverktyg som hanterar tråd kapning och skalning är kritisk, eftersom dessa funktioner måste utföras i nästan varje installation jobb. Ett pressverktyg är också önskvärt, eftersom vissa avskurna trådarna skall vara utrustade med specialiserade pluggar för anslutning till högtalare, förstärkare och enheter huvudet. Wire avdragare, Grabber och slipsar zip (för prydligt buntning trådar) hjälper också underlätta installationen. Slutligen ger en tråd införingsverktyget installatörer att snabbt och enkelt dra kablar genom små hål i dörrpaneler och under mattor, en viktig del av att göra en stereo installation ser professionella ut. Addera Skruvmejslar och uttag

Precis som ledningar utgör en betydande del av installationsarbetet, ta bort och ersätta skruvar, muttrar och bultar också komponera en viktig del av varje jobb. Skruvar och bultar fästa huvudenheter på plats, och många högtalare är monterade med liknande hårdvara. Skruvdragare kan också vara till hjälp för att ta bort dörrpanelerna när det behövs, och skruvmejslar med platt blad kan hjälpa installatörer med nyfikna upp mattan när det blir nödvändigt att dölja sladdar. Sockets också hjälpa installatörer med att ta bort och installera om muttrar och bultar, och professionella installatörer bör överväga att köpa flera uppsättningar av både amerikanska och metriska hylsor (med flera uppsättningar på sidan fortsätter arbetet även om en viss storlek från en uppsättning blir förlorad).

Automotive Specialty Verktyg

professionella installatörer har inte råd att lämna en slarvig utseende eller, ännu värre, skada en kunds bil. Av denna anledning, verktyg som är särskilt utformade för att arbeta i en bil miljö är viktigt i en installatör arsenal. Panel removers tillåter installatörer att lyfta dörren och instrumentbrädan paneler på sin plats, och särskild tråd routrar att hålla ledningar anordnas i trånga utrymmen inuti mittkonsolen områden. Många tillverkare också kräver speciella verktyg för att ta bort stereo huvudenheter och installatörer bör vara väl förtrogen med de krav som vissa märken och modeller.
Lim

Med ett antal trådar ansluta högtalare, uppstår förstärkare, inmatningsenheter, enheter huvud och navigationssystem, behovet av att säkra kablarna på plats ofta. Vissa installatörer tillgripa elektrisk eller ens silvertejp för detta ändamål, men erfarna medarbetare grundar sig oftast på plast tråd routing verktyg monterade med dubbelhäftande tejp. Eltejp hjälper säkra anslutningar mellan trådarna, dock, så det borde vara en fixtur, tillsammans med en lödning kit, i någon installatör verktygslåda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80626.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.