Hur man tar bort en 1994 Ford F150 Radio

Ford F150 är en av de mest sålda bilar i världen, och den mest sålda lastbil någonsin (enligt Motor Trend). Karaktäristiskt för Ford F150 lastbil och de flesta Ford fordon är det förfarande genom vilket en fabriksinstallerad stereo tas bort från bilens instrumentbräda. Ford använder ett system som kräver speciella verktyg för att enkelt ta bort fabriksinstallerade radio för reparation, förstärkning eller utbyte. Du kan köpa DIN borttagningsnycklarna online eller på tegel och murbruk butiker. Saker du behöver
10 mm nyckel
DIN borttagningsnycklarna
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven på Ford F150 lastbil och lokalisera bilens batteri på den högra sidan nära framsidan av motorrummet. Lossa skruvarna som håller den negativa batterikabeln till den negativa polen på batteriet. Flytta kabeln från batteriet tills radion borttagningen är klar.
2

Infoga DIN borttagningsnycklarna i öppningarna på vardera sidan av Ford stereons fronten. Den nycklar glider in i den vertikalt inriktade hålen.
3

Dra utåt på tangenterna samtidigt som du drar radion mot dig. Radion kommer att glida ur instrumentbrädan. Dra radion tillräckligt långt så att du kan nå kablar anslutna till baksidan av enheten.
4

Koppla ledningarna från baksidan av radion. Det finns vanligtvis tre anslutningar som görs från Ford till radion: antennen, strömförsörjningen från batteriet och kablarna högtalare. Det kan finnas en eftermarknad förstärkare kopplad till stereon, i så fall måste du koppla bort patchkablar från radion samt Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81011.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.