Att överbrygga Två 12-tums Subs

Any bilstereo entusiast kommer att säga att ett bra ljudsystem behöver seriös bas, och samtidigt ett system med en enda subwoofer kan låta bra, ett system med två 12-tums subs kan låta bra . Men vad händer om du redan har en enda subwoofer i bilen kör av en enda kanal förstärkare? Om du vet vad du gör, är det möjligt att använda din befintliga förstärkare för att köra två subs samtidigt. Allt du behöver är en extra subwoofer och en del högtalarkabeln. Saker du behöver
Två 12-tums subwoofers
Slutsteg
Högtalarkabel
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Anslut först subwoofer till förstärkaren med högtalarkabeln, om den inte redan är ansluten. Ena änden av högtalarkabeln bör ansluta till fjäderklämmor eller skruvterminaler på förstärkaren. Den andra änden av högtalarkabeln ska glida in i fjäderklämmor på baksidan av baslåda. Håll Fjäderklämman nedåt för att öppna anslutningen, föra in kabeln i hålet, släpp klippet att säkra anslutningen. Kontrollera att alla anslutningar är säkra innan du fortsätter.
2

Ordna båda subwoofers i sina rätta positioner i bilens bagageutrymme, klipp sedan ett andra stycke av högtalarkabeln till den längd som krävs för att ansluta två. Använd Avisoleringstänger att ta bort isoleringen 1/2 tum från varje ände av kabeln. Sätt i ena änden av högtalarkabeln i den första subwoofer (tillsammans med den tråd som redan är ansluten) enligt det förfarande som beskrivs i steg 1. Vara säker på att båda kablarna är ordentligt anslutna till subwoofern.
3

Anslut den fria änden av högtalarkabeln till den andra subwoofern, det sätt som beskrivs i steg 1. Kontrollera att högtalarkabeln är ordentligt ansluten till subwoofern. Du har nu slutfört ledningar processen.
4

Testa ditt system genom att vrida på er bilstereo och ställa in volymen på lägsta nivå. Långsamt öka volymen, lyssna noga för något statiskt brus eller annat onormalt ljud. Båda subwoofers bör producera en lika stor volym, och stark, tydlig bas. Om du hör något onormalt, stäng av ditt ljudsystem och kolla alla anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/82693.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.