Hur att skriva ut en gratis begagnad bil köpebrev Form

Om du är ute efter att sälja en bil kan det vara lite förvirrande och skrämmande att tänka på hur man kan upprätta en fri köpebrev för en bil. Advokater är så dyra och bör inte kunna göra detta på egen hand? Du kan! Du kan skriva och skriva ut en gratis begagnad bil köpebrev formulär direkt från ditt hem. Instruktioner
1

Mark nummer 1 på papper och lista som som Säljarens informationen. Det bör följas av all relevant information. Det är mycket viktigt att ha på en begagnad hand köpebrev form i fall rättsliga förfaranden behövs för någondera parten. Exempel:

1. SellerA. Namn: B. Social Security Number: C. Fysisk adress: D. Postadress om annan: E. Telefonnummer:
2

Mark nummer två och gör detta Köparens uppgifter. Använd samma format som du gjorde för säljaren.

2. Buyerâ. Namn: B. Social Security Number: Etc Addera 3

Använd nummer 3 att lista information om fordonet såld. Exempel:

3. Vehicle Solda. Typ av fordon och färg: B. MakeC. Modell: D. År: E. Registreringsnummer: F. Motornummer: G. Vehicle Identification Number: H. Vägmätarställning:
4

Etikett 4 av köpebrevet för en bil så att det handlar om bilägande. Det bör i princip anges att säljaren är ägare och har rätt att sälja bilen. Exempel:

4. Fordon OwnershipSeller garanterar att han /hon är den lagliga ägaren av den sålda fordon och det är fritt från eventuella tvister eller krav.
5

5 § bör framgå försäljningen är en "som-är" försäljning om inte annat anges en begagnad bil köpebrev är nästan alltid "som-är", vilket innebär att säljaren ansvarar inte för några problem med bilen kan ha vid ett senare tillfälle. Exempel:

5. Som-Är SaleA. Säljaren lämnar ingen garanti utöver vad som anges i detta document.B. Fordon Såld är "som det är" och Säljaren skall inte hållas ansvarig för någon defects.C. Köparen medger att ha inspekterat bilen till belåtenhet och inga garantier, utöver de i detta avtal, har uttryckts eller antytts av Säljaren avseende kvalitet eller skick.
6

Label avsnitt 6 som garantier. Detta kommer att vara där du anger saker som inte faller inom ramen för "som-är" försäljning. Det är en trevlig idé att om du köpt något nytt under garanti att du berättar Köparen kan du lämna tillbaka den om den har några problem och få en ny. Se också till att tillstånd finns inga avgifter eller påföljder mot bilen. Exempel:

6. GuaranteesA. Säljaren garanterar, vid tidpunkten för undertecknandet av försäljning, det finns inga avgifter, böter eller påföljder mot bilens Sold.B. Batteriet är nytt och med rätt vård kommer att pågå ett år eller vara replaced.C. Starter har en sex månaders garanti och om återvände till Säljaren kan bytas ut gratis.
7

Använd avsnitt 7 att placera bestämmelser om ägandet av bilen. Detta skulle vara där du säger att köparen måste betala för registrering kostnader och att säljaren kommer att underteckna över bilen i så många dagar. Alltid skriva numret och skriva det som ett ord.

7. Överföring av OwnershipA. Alla handlingar för att överföra ägandet av bil som säljs från Säljaren i namnet på köparen kommer att undertecknas inom ____ (__) dagar efter undertecknandet av detta lagförslag i sale.B. Säljaren ansvarar inte för eventuella kostnader i samband med registrering av fordon såld.
8

avsnitt 8 deal med köpeskillingen och avbetalningsplan om det finns någon. Om det finns en avbetalningsplan det måste anges mycket tydligt vad planen är. Om det bara finns ett engångsbelopp, kan B ändras säga vilket datum det fulla priset kommer att betalas. Exempel:

8. Inköpspris och PaymentA. Köpeskillingen uppgår till $ __________ (__________) B. Köparen samtycker till att balansen i inköpspriset på $ __________ måste betalas i steg om $ _____ varje ____ weeks.C. Säljaren erkänner en insättning på $ _______ mottogs den _________. E. Fordon som säljs ägarandel kommer endast övergå till köparen när en bank hedrar alla kontroller emot och endast när kontrollerna fick lika fullt Purchase Price.F. Köparen samtycker depositionen återbetalas om köparen är att misslyckas med att göra utbetalningar på car.G. Köparen samtycker bör alla betalningar på bil som säljs vara otillräckliga för det belopp som överenskommits eller missade helt att köparen inte kommer att ha ytterligare anspråk på sålt fordon, kan säljaren återta bil som säljs och inga utbetalningar gjorts före otillräcklig eller missad betalning kommer att återbetalas.

9

Avsluta genom att sätta in en reservation om att båda parter läst och förstått innan du signerar sedan två signaturrader för köpare och säljare. Lägg två utrymmen för varje persons vittnen. Exempel:

Genom att underteckna denna köpebrevet både säljaren och köparen överens om att de har läst och förstått avtalet ovan. De är också överens om att all information som ges är korrekt och adresserna är korrekta adresser för vilka rättsliga förfaranden kan väckas, om nödvändigt

Säljare:. ___________ Datum: 1. Witness___________2. Bevittna ___________ Köpare: ____________ Datum: 1. Bevittna ___________ 2. Vittne ___________
10

Skriv ut köpebrevet formulär.
11

Se alla läser och samtycker till den begagnad bil köpebrev formulär före undertecknandet.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150580.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.