Hur du ändrar en Auto titel i Houston

Houston ligger i Harris County , Texas . Om du har en bil som är registrerad och titeln i Houston , är alla ändringar som titel och registrering sker genom Harris County Skatteverket . Automobile titlar i Houston kan överföras och ändras för saker som namnbyten . Ändringar som görs i ett fordon titel i Houston har en avgift i samband med dem . När du är redo att göra ändringar i din bil titel , kan de bearbetas på samma dag . Instruktioner
1

Ladda lämplig form fordonets titel från Harris County Skatteverket hemsida . Blanketter inkluderar MV - 465 , MV - 465A och MV - 466 .
2

Fyll i formuläret som gäller för din situation , till exempel överföring av titeln i en annan persons namn . Var noga med att ange fordonets VIN , fabrikat, modell och år på blanketten .
3

underteckna och datera formuläret innan det till Harris County Skatteverket . Som av April 2010, är det kontor ligger på 1001 Preston St i Houston . Betala avgiften titeln programmet när du skickar formuläret , vilket är $ 33 såsom i april 2010.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150654.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.