Hur man skriver ett köpebrev för månatliga betalningar på en bil

Om du vill överföra en bil titel till köparen, måste du ha ett köpebrev. Enligt Connecticut Department of Motor Vehicles, måste köpebrevet innehåller specifik information om fordonet, till exempel fabrikat, modell, Vehicle Identification Number, köparens namn, namnet på säljaren, bland annan information. Att ha ett köpebrev ger bevis bilköpare av köpet, hjälper säljaren i de fall där ansvaret kan komma i fråga och information om hur och när köparen kommer att göra betalningar. Saker du behöver
Pen
Paper
Visa fler instruktioner
1

Skriv titeln "Bill of Sale" längst upp på papperet. Skriv datum med den månad, dag och år, under titeln.
2

Skriv köparens fullständiga namn och adress under titeln "Köparen." Skriv säljarens fullständiga namn och adress under titeln "säljare".
3

Skriv ner år, märke, modell, färg, aktuell mätarställning, och Vehicle Identification Number från fordonet .
4

List hela köpeskillingen på fordonet. Inkludera uppgifter om eventuella betalningsarrangemang i detta område av köpebrevet. Skriv ner några månadsbetalning belopp som avtalats och varaktigheten av utbetalningarna, inkludera datum då fordonet kommer att betalas ut och månatliga betalningar kommer att sluta.
5

Lämna utrymme på botten av räkningen av försäljning för köparen och säljaren att underteckna och datera dokumentet. Gör en kopia av köpebrevet för att hålla för din bokföring. Ge originalet till köparen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150661.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.