Hur man överför en bil titel till den nya ägaren

Det är viktigt när man säljer en bil som du överför titeln, eller intyg om ägande, till den nya ägaren. Om äganderätten inte övergår i tid, kan du hållas ansvarig för fordonet. Saker du behöver
formulär Vehicle applikation (olika i varje stat) katalog Försäkringsbevis av säljarens och köparens
Körkort för säljare och köpare
Köpebrev
Visa mer Instruktioner
1

Behåll försäkring på fordonet förrän försäljningen sker. Se till att den nya ägaren kommer att försäkra bilen direkt efter tillträdet. Den DMV kräver bevis på denna försäkring för att föra över äganderätten.
2

Hitta din titel. Om du har tappat bort din titel, kontakta låneinstitut för en annan kopia. Om kreditinstitutet inte längre existerar, kan Federal Deposit Insurance Corporation hjälpa dig att få en kopia.
3

Besök DMV med köparen av bilen för att se till att ni båda fylla i nödvändiga pappersarbetet . Även kraven kan vara något annorlunda i ditt tillstånd, kan du bli ombedd att visa ditt körkort, försäkringsbevis, ett köpebrev med köpeskillingen, titel pappersarbete, VIN-nummer och aktuell mätarställning.

4

remittera en övergångssumma, vilket kan vara allt från $ 20 - 300 $ beroende på den stat där du bor
5

Kontrollera med din statens Institutionen för motorfordon (DMV) för. ytterligare riktlinjer, eftersom processen att överföra en titel varierar från stat till stat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150475.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.