Hur får man en licens att sälja bilar

Om du älskar bilar och har en talang för försäljning, bör du överväga att få en licens för att sälja bilar. Även om du säljer begagnade bilar från din egen egendom, måste du ändå vara licensierade av lämplig myndighet. Om du ertappas sälja bilar utan licens, kan du dömas till böter eller ens åtalad för ett brott. Men genom att följa dessa steg kan du lära dig att få en licens för att sälja bilar så att du inte behöver oroa dig för att bryta några lagar. Instruktioner
1

Kontakta Department of Motor Vehicles för ditt tillstånd och fråga om de särskilda krav som säljer bilar i ditt tillstånd. De flesta stater kräver en klass som är värd en representant från DMV. Under kursen får du lära dig om de regler och förordningar och sedan måste du klara ett prov i slutet av klassen. Om du är skyldig att vidta en sådan klass, kan du be DMV för den tid och plats för nästa tillgängliga klassen.
2

ta klassen och studera materialet innan ditt test. Medan de flesta stater tillåter dig att göra testet flera gånger, är avgiften för att ta klassen inte återbetalas. För att spara tid och pengar, vara säker på att du studerar nog att passera den första gången.
3

Bestäm var du ska sälja bilarna. Om du ska sälja bilarna på din fastighet, måste du se till att din fastighet är i en kommersiell zon. Om din bostad är inte i en kommersiell zon, är chansen att du inte kommer att kunna sälja bilar från din bostad och kommer att behöva hitta en annan plats att bedriva verksamhet.
4

Ring inspektör för Department of Motor Vehicles för att kontrollera att din plats är tillfredsställande för DMV. Även om platsen är i en kommersiell zon, kommer DMV förmodligen vill komma och undersöka platsen. Dessutom kommer DMV lägga din plats till sin interna databas.
5

Se till att du förstår processen att överföra äganderätten. Detta kommer att hjälpa dig att driva ditt företag mer smidigt och hjälper dig att föra noggranna register bör ditt företag granskas i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150513.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.