Vad gör man med en Wrecked Car

Över 6 miljoner auto olyckor sker per år i USA ensam, lämnar miljontals fordon skadats bortom enkel reparation. Många människor har svårt att avgöra vad man ska göra med ett förlist fordon och ofta inte inser de många möjligheter som de har. Om din bil har varit förstörda eller skadade och är bortom reparation, det finns flera alternativ som du har att förfoga över den. Del It Out

Sära ett förlist bil ut är ofta det mest lukrativa sättet att bli av med ett förlist fordon. Sära en bil kräver tid och en plats att förvara bilen tills du är klar med det. Sälja begagnade bildelar har snabbt blivit en flera miljoner dollar verksamhet. Delar på ditt fordon såsom motor, katalysatorer, kompressorer, förångare och fälgar kan oftast säljas ganska snabbt. Lista delarna med en lokal databas eller sälja dem på eBay.com. När du har sålt de flesta av de värdefulla delarna, kan du ha bilen skrotas.
Skrot det

En bilskrot (även känd som haverera gården eller junk yard) är en plats där många havererade fordon går. Bolaget kommer att köpa den havererade bilen från dig och brukar plocka upp gratis. Varvet kommer då att hålla fordonet på ett tag och sälja specifika delar från bilen som fortfarande är användbara. När de användbara delar tas bort, kommer bolaget att krossa normalt bilen och använda den för metallskrot. Skrotning ett förlist bil är oftast det mest bekväma sättet att bli av med det, men det lämnar dig med lite ekonomisk vinning, vinsten från försäljningen av delarna går direkt till haverera gården
.
Sälj det direkt

Beroende på skick din havererade fordon, kanske du kan för att maximera mängden du får för det genom att sälja det direkt. Om fordonet är körbar, kan sälja det vara det bästa alternativet för dig. Kontrollera alltid din statliga lagar innan du försöker sälja alla fordon som är förstört eller har en bärgning titel. Det kan finnas särskilda friskrivningsklausul blanketter du behöver för att få köparen att underteckna för att skydda dig när försäljningen är klar.
Donera till välgörenhet
p Det finns hundratals stiftelser rikstäckande som arbetar med ideella organ att samla fordon, av vilka några är repareras och ges till människor i nöd och en del säljs till lyfter pengar för ideella organisationer. Donera din bil till välgörenhet är ett idealiskt sätt att hjälpa människor och kommer vanligtvis att du kan begära ett skatteavdrag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150568.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.