Hur man transporterar en bil från kust till kust

Du kanske tycker att det är lättare att transportera en bil från kust till kust med en bil fartygslinje än att köra det själv. Oavsett om du vill skicka en bil till någon i hela landet eller planerar att flytta eller långvarig vistelse på den motsatta kusten, är bekvämligheten med att hyra en bil transportör frestande, även med tanke på att det kunde göra en allvarlig buckla på ditt sparkonto. Ändå lägger besväret att köra bilen, själv, till kostnaden i tid och bränsle för att få det från ena änden av landet till en annan, och kostnaden för en bil transportör kanske inte verkar så stor trots allt. Beräkna om det är värt att hyra bil avlastare. Sedan se till att du vidta nödvändiga åtgärder för att säkert transportera en bil från kust till kust. Saker du behöver
bil eller fordon transportören
Visa fler instruktioner
Redo att fordon för Shipping
1

Hyr en bil mover att fartyg bilar hemmamarknaden. Federal Motor Carrier Safety Administration rekommenderar att när du hyr movers, du får en skriftlig uppskattning (inte bara en snabb offert). Det är en bra idé att tillämpa denna princip för bil movers, alltför. Få en skriftlig uppskattning av kostnaden för att flytta din bil från kust till kust från fordonstransporter företag som har bäst rykte och rättvisa priser.
2

Kommunicera med bil transportföretag att klargöra vad du behöver att göra för att förbereda bilen för flytten. Också kommunicera dina behov och se till att alla överenskomna villkor anges i det skriftliga avtalet. Förstå vad som omfattas av deras last och ansvarsförsäkring, om bilen ska köras eller bäras på en transport, om bilen mover kommer att plocka upp bilen och leverera den till en bostad (dörr-till-dörr biltransporter) eller om du behöver ta bilen till terminalen och ha någon möter den till sin destination (terminal-till-terminal).
3

Ready din bil för kust-till-kust sjöfart. Få den i körbar skick om det inte redan, lägg en fjärdedel gallon gas i tanken, satte ner antennen, ta bort skidräcket eller cykelställ och tömma bilen av dina personliga tillhörigheter, verktyg och lösa föremål. Department of Transportation ställer stränga restriktioner på bilen avlastare. De är inte tillåtna att transportera en bil med några personliga tillhörigheter i den, från innehållet i handskfacket till brandsläckare. Generellt bilbarnstolar och domkraften och reservhjul är fina.
4

Förbered bilen för destinationen klimatet. Om du flyttar från västkusten till östkusten under mitten av vintern, till exempel, kanske du vill få vinterdäck och frostskyddsmedel. För en sommar New York-till-San Diego flytta, kanske lite kylvätska vara i ordning.
Ship och får fordonet
5

betala direkt för flytten , gör som de flesta fordon avlastare inte tillåta betalning vid leverans. Låt några dagars spelrum vid hämtning av din bil, beroende på utgångspunkt, när du transporterar en bil från kust till kust.
6

Läs konossementet, det dokument som blir medföljde bilen för att etablera sitt tillstånd i händelse av en tvist, noggrant och se till att den beskriver tillståndet i bilen noggrant. Skriv konossementet innan bilen tas av transport föraren.
7

Möt bilen, eller har det träffat, vid målpunkten. Inte vara förhastat om signering på den och släppa föraren, though. Undersök bilen, eller har det inspekteras för eventuella skador som uppstått under transporten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150549.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.