Hur Tillåt provkörningar när sälja en bil

Tillåt potentiella köpare möjlighet att få bakom ratten i en bil du säljer. Att köpa en bil är ett stort köp och de flesta konsumenter kommer inte på allvar överväga en bil utan att ta det för en provkörning. Men det finns några saker en säljare bör tänka på innan du lämnar över nycklarna. Instruktioner
1

Kontakta din försäkringsgivare för att avgöra om din policy tillåter andra att köra bilen. Detta är vanligtvis inte ett problem. Om detta tillägg inte är en del av er politik, måste du se till att köparen har full täckning inklusive kollision, ansvar och omfattande.
2

Preplan en bekant väg som kommer att ge köparen en olika vägtyper och hastigheter där för att köra bilen. Detta kommer att tillåta honom att se hur bilen kör på olika underlag.
3

Möt den potentiella köparen i en offentlig plats under dagtid för att garantera din säkerhet. Låt inte köparen att komma till ditt hem.
4

Be att få se köparens licens innan han kör bilen. Licensen skall utfärdas i den stat där du bor.
5

Bifogar den intresserade köparen på en provkörning om du känner dig bekväm att göra det. Detta kommer att hjälpa till att lindra dina rädslor om en främling kör din bil och ger dig en möjlighet att peka på några av bilens fantastiska funktioner.
6

Skriv ner den potentiella köparens namn, adress, mobilnummer och körkort nummer om du inte väljer att följa med honom när han kör bilen. Detta gör att du kan hitta honom om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150477.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.