Hur Transfer Bil avdelningarna efter döden i Ohio

När en familjemedlem eller vän går bort, är en av de svåraste uppgifterna för överlevande behandlar individens egendom. Om den avlidne lämnat fordonet, skall titeln överföras till en stödmottagare för att använda eller sälja bilen. Staten Ohio tillåter makar till den avlidne att föra över äganderätten och behålla de nuvarande registreringsskyltar. Ohio har en annan process för att överföra en avdelning till en annan arvinge eller förmånstagare, och det oftast kräver ny registrering och registreringsskyltar. Saker du behöver
Death intygsblankett Pressmeddelande eller utsaga
Visa fler instruktioner
överlåtelse till make
1

Ansök om en efterlevande make Intyg på länet Clerks of Court Titel Office. Den utsagan bevisar att du är den efterlevande maken och listar de fordon som kräver ägarbyte. Ge all information om bilen, inklusive märke och modell och värdet av fordonet och den nuvarande Ohio Certificate of Title nummer. Du kan överföra upp till två bilar värderas upp till $ 40.000 till ditt namn. Detta inbegriper inte fordon som ägs gemensamt eller fordon behandlas i den avlidnes testamente.
2

Ta utsaga, originaltitel, och dödsattesten till länet Clerks of Court Titel Office. En företrädare för det kontoret överför titeln till ditt namn.
3

Ta Intyg om avdelning till en Ohio biträdande justitiesekreterare License Agency att överföra registreringen på ditt namn. Du behöver inte nya registreringsskyltar.
Andra Transfers
4

följa riktningen av testamentsexekutor om den avlidne lämnat ett testamente. Verkställare hanterar överföringen av titeln från domstolarna till mottagaren på grundval av bestämmelserna i testamentet.

Skaffa en Befrielse från administration med rätt att överföra formen från länet Probate Court om den avlidne lämnade inga kommer.
5

Ta Release från administrationen med rätt att överföra formen och den ursprungliga titeln av fordonet till länet Clerk domstolars Titel Office. Detta gäller endast om det inte finns något testamente.
6

ta titeln till en Ohio biträdande justitiesekreterare License byrån att registrera fordonet i ditt namn, och skaffa nya registreringsskyltar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150711.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.