Hur man gör med skrotbilar

Om du har en skrot bil tar upp plats i din trädgård, hitta ett sätt att göra sig av med det som sätter pengar i fickan eller i fickan på lokala välgörenhetsorganisationer. Skrot bilar som inte körs eller är extremt gamla kan fortfarande ha många användbara delar inuti. Med lite tid och forskning kan du hitta en organisation som kommer att förfoga över din skrot bil för dig eller du kan försöka att sälja bilen själv. Även om inte alla delar kan säljas, förvånansvärt många kan. Instruktioner
1

Donera din bil till en automatisk donation program, välja antingen ett nationellt program (se Resurser) eller någon i ditt samhälle. De flesta programmen acceptera bilar oavsett om de kör, plus de ordna en gratis bogsera så att du inte behöver göra något arbete. De kommer att sälja din skrot bil bort för sina användbara delar och behålla pengarna, plus att du får ett kvitto som visar din donation för skatteändamål.
2

Sälj eller ge din bil till en bärgning gård eller skroten . Hitta platser nära dig med hjälp av telefonkatalogen. Vissa rädda varv raggar bilar medan andra föredrar du att ta den med.
3

Annonsera din skrot bil till försäljning för sina delar. Ta ut en radannons i din lokaltidning eller listan bilen till försäljning på gemenskap webbplatser som Craigslist. Om ingen är bitande och du vill flytta bilen, lista det gratis.
4

Kontrollera med lokala brandkåren. Den Montreal Gazette noterar att vissa brandkårer behöver gamla bilar att öva räddnings tekniker, så din skrot bil kan vara en bra kandidat för detta program. Vissa brandkåren ger även en skatt kvitto som visar din donation av skrot bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150703.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.