Hur man säljer en bil Legally

Det finns flera sätt du kan sälja en bil lagligt, från att sätta bilen till försäljning på en online-auktion för att handla det för värde på en lokal bilfirma. Det beror helt på hur mycket pengar du vill göra på återförsäljning. Genom att sälja en bil lagligt på en privat fest, är du sannolikt att få mer pengar än genom att handla bil för en annan. Instruktioner
1

Betala av din bil innan du säljer den. Detta säkerställer att lien innehavaren överlåter fordonet titel till ditt namn i den stat man bor i. Detta gör att du kan ge köparen av din bil med en juridisk och tydlig fordon titel.
2

Användning lokala auto försäljning tidskrifter och webbplatser för att annonsera din bil till potentiella intresserade köpare. Inkludera så mycket information som möjligt, inklusive körsträcka, tillbehör, uppgraderingar som makt lås och fönster, kosmetiska fläckar såsom flisas måla, begärt pris och en kontakt telefonnummer. De flesta privata aktörer som säljer begagnade bilar kommer att ta ut annonser med Auto Trader eller auktionerar ut sina fordon på webbplatser auktion (se Resources nedan).
3

Förhandla transaktionen och leverans av fordonet gång du har hittat en köpare. Se till att du får betalt med en postanvisning eller en bankväxel, samt fylla i ett köpebrev, så att du har dokumenterade bevis på att du säljer bilen till en privat fest. Köpebrevet bör innehålla namn och adress på alla inblandade parter, mängden av försäljning och datum för titeln överföringen.
4

Trade ditt kort i. Ett enklare sätt att sälja en bil juridiskt är att helt enkelt byta in det när man köper en ny bil. Detta alternativ är det smidigaste sättet att sälja din bil lagligt samtidigt få kredit för en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150512.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.