Hur man säljer en skräppost bil i Detroit

Vissa människor kommer att parkera en skräp bil på uppfarten eller gården och lämna den där i månader och tom år. De inser inte att de kan sälja den för lite snabba pengar. Om du är en Detroit bosatt och inte vet var du ska sälja ditt skräp bil, här är några förslag. Instruktioner
1

placera en annons i den RealDetroit Weekly hemsida. Annonsera din skräppost bil för delar eller skrot. Vissa människor kommer att ersätta en huv eller dörr på en kraschad eller rostiga fordon och sedan måla hela bilen.
2

Kontrollera annonser i lokala tidningar för individer som söker efter begagnade delar. Online-webbplatser för Detroit invånare är också goda resurser. Ett exempel är "Detroit Free Press." Addera 3

Sälj din bil till Detroit metallskrot. Vanligtvis köper ett skrotupplag skräp bilar så att kunderna kan köpa delar separat. Metallen vänster hamnar på återvinningscentraler för smältning.
4

Kontakt rädda varv som GT Auto Salvage i Detroit på (313) 892-6500. Bärgning varven köper havererade eller skräp bilar som de kan reparera och sälja. Andra fordon säljs som begagnade bildelar.
5

Sälj din bil direkt till en lokal metallåtervinning centrum. Återvinningscentraler återvinna generellt alla delar och komponenter. Många utfärda ett intyg som beskriver hur varje del ska återvinnas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150527.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.