Hur man säljer begagnade bilar framgångsrikt

Att sälja en begagnad bil kan vara en utmanande uppgift. Varje begagnad bil är olika, med olika märken, modeller, optioner och historia, finns det en stor mängd variabler för varje bil du säljer. Att ha en bil med låga miles eller en ägare kommer alltid att hjälpa dig, men att veta din produkt är det mest ovärderligt verktyg till ditt förfogande när du konfronterar en potentiell kund. Instruktioner
Hur att sälja begagnade fordon
1

Läs om de bilar som du säljer. Slå upp deras historia (CarFax Report), gällande marknadsvärde (Kelley Blue Book), betyg säkerhet, tillförlitlighet, tillgänglighet i ditt område, något som du kan använda som ammunition mot dina kunder för att sälja bilen. (Se Resurser 1)
2

Har bilen helt detaljerat inifrån och ut, byta filtret luft kabinen, lysa upp däcken med Armor All, rengör motorrummet, och försök att polera ut några repor eller brister på fordonet för att få det att se så ny som möjligt. Rengör även klädsel och mattor för att bli av husdjur eller rök luktar Addera 3

Har bilen smog kontrolleras så att den nya kunden inte behöver ta itu med det eller oroa sig eller inte det kommer att passera en inspektion.
4

Har fordonet kontrolleras noggrant av en mekaniker för eventuella fel, läckor eller andra frågor som skulle ge kunden en anledning att gå bort från försäljning.

5

ha så mycket pappersarbete tillgängligt som möjligt för kunden att titta på i första hand. Tjänsten rekord, CarFax rapport, stämma upp, schemalagda utförda upprätthållanden och kvitton för delar ersatte all hjälp låta köparen vet bilens historia som får honom att känna mer bekväm om deras potentiella köp.
6

köra bilen själv innan din kund för att kontrollera eventuella oegentligheter eller konstiga ljud som kan ha missat när bilen besiktigas av mekaniker. En pipig broms eller konstigt fläktljud kan skrämma kunden bort tänker att frågan kan vara större än den egentligen är. Din begagnade bil
7

priset därefter. Kontrollera lokala tidningar, online webbplatser, Kelley Blue Book Standard och andra resurser för att se till att din begagnade bil är prissatt utifrån år, optioner och körsträcka. Om du vill öka intresset för bilen, överväga prissättning det precis nedanför Blue Book.
8

Få bilen ut på den öppna marknaden med hjälp av resurser som eBay, Craigslist, Autotrader och andra online bil försäljning webbplatser för att få din bil ses av så många människor som möjligt. Ju fler människor som känner din bil är till salu desto större chans har du att hitta en köpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150603.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.