Hur man överför en bil titel till en make

Även om du överför en titel till din make, måste du följa de vanliga förfarandena för överföring av äganderätten i ditt tillstånd. Detta innebär att underteckna över titeln till din make och gå till din statens motorfordon avdelning för att slutföra överföringen. Om du har en kvarstad innehavare noterat på din titel, eller ett banklån, har du förmodligen inte kan överföra ägandet. Mycket få stater tillåter detta, och även om du är gift, kommer banken inte att tillåta det om inte maken är på lånet. Saker du behöver
Vehicle titel
Visa fler instruktioner
1

Titta över framsidan och baksidan av din titel och lokalisera området för säljarens uppgifter. Läs titeln noggrant. Du kan inte logga in på fel ställe, annars titeln blir ogiltiga. Vissa stater har olika lådor för olika tjänster motorfordon, medan vissa bara erbjuda en ruta för att sälja.
2

underteckna och datera anvisad plats på titeln. Skriv ditt namn och adress om titeln kräver det.
3

Fyll i vägmätare uttalande om din statens avdelning krävs det. Läs vägmätaren rutan ordentligt, kan det säga att fordon 10 år eller äldre är undantagna.
4

Gå till ett motorfordon kontor med din make. Ditt tillstånd också kan kräva att din signatur vara attesterad eller att du fyller ytterligare former, såsom en gåva överföring, vilket skulle förhindra att din make från att betala skatt på fordonet eftersom du redan har. Slutför processen tillsammans, ifall fler former behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150735.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.