Hur skylt över en bil Titel

En bil titel är ett mycket viktigt dokument. Inte bara det innehåller viktig information om fordonet, såsom chassinumret, men det visar också ägandet av bilen. När du säljer en bil, måste du registrera över titeln för att överföra äganderätten till köparen. Såvida du ger bort bilen som en gåva, är det viktigt att få full betalning före undertecknandet över titeln. När du registrerar titeln över till någon, är bilen lagligt hans eller hennes. Instruktioner
1

Kontrollera att du har den aktuella titeln. Om du inte har en titel, kan du köpa en ny från DMV (Department of Motor Vehicles) i samma län där originalet först utfärdades. En liten avgift tas ut för den nya titeln, och du kommer att behöva vänta på att komma med posten, så ge dig själv gott om tid.
2

Ange uppgifter om försäljningen av bilen , såsom försäljningspriset, vägmätarställningen, ditt namn och köparens namn. Om bilen var en gåva, anger $ 0 som försäljningspriset. Vissa stater har utrymmen på titeln för denna information, men andra kräver ett köpebrev. Om ditt tillstånd kräver ett köpebrev, frågar en av arbetarna på DMV om de har ett standardformulär som de använder för att. Om inte, kan du hämta en generisk ena nätet, eller köpa en på ett kontor leverans butik.
3

Skriv i titeln, och har köparen underteckna sitt namn också. Om en annan ägare är noterat på titeln, som din make eller en förälder, måste han skriva sitt namn också. I de flesta stater, är signaturrader på baksidan av titeln. Kontrollera med din lokala DMV innan du skriver, eftersom vissa stater kräver att köparen och säljaren att underteckna titel tillsammans, i närvaro av en notarie.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150641.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.