Maryland Car Titel Law

Maryland State lag kräver att alla fordon vara titeln och registreras, om bilar köps nya eller begagnade. Bil textning är också juridiskt bevis på bilägandet, vilket också kan potentiellt skydda den person eller det företag som verkligen äger fordonet. Allmänt Fordon titling Krav

att lagligt titeln en ny eller begagnad bil i Maryland, måste konsumenten bevisa vem som äger fordonet, kan detta vara ett finansbolag eller en enskild om fordonet köptes upfront utan ett finansieringsavtal. Under Maryland state bil titel lag, måste individen registrerar bilen visar också tecken på fordonets inköpspris.
Lienholder Information
p Om ett finansbolag eller annan person eller företaget har en kvarstad mot bilen, måste den person som registrerar fordonet lämna fullständiga namn, adress och andra uppgifter om den andra partens berättigade intresse av bilen.
När ett fordon lån är fullt betalda
p Om du helt betala av ditt fordon lån, måste lienholder skicka ett undertecknat brev till Maryland Motor Vehicle Administration säger att du är nu ensam ägare av bilen.


Vägmätarställning Krav

Den tidigare ägaren av ett fordon måste ge en korrekt redogörelse om antalet miles placeras på fordonet, enligt Maryland Motor Vehicle Administration. Underlåtenhet att lämna sanningsenlig information om ett fordons körsträcka historia är en kränkning av statens titling lag.
Försäkringskrav

Du kan inte titeln ett motorfordon i Maryland utan att inneha en skuld försäkring på bilen, enligt Maryland Motor Vehicle Administration.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150662.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.